Inställningar av e-post i Outlook Express och Outlook
Starta Outlook Express eller Outlook (om det är första gången programet startas kommer man direkt till punkt 5) och följ anvisningarna.

1. Klicka på verktyg i menyraden.

2. Klicka på konton i verktygsmenyn.

3. Klicka på Lägg till i fönstret som öppnas.

4. Klicka på e-post.

5. Skriv in ditt namn. Klicka Nästa.

6. Skriv din e-postadress. Klicka Nästa.

7. Ange POP3 och SMTP server, ex. mail.vilhelmina.com. Klicka Nästa.

8. Skriv in ditt användarnamn (kontonman) och lösenord. Klicka Nästa.

9. Klicka Slutför och stäng fönstret Internet-Konton, ditt e-postkonto är klart att användas.