Inställningar av e-post i Netscape 6
Starta Netscape 6 och klicka på e-postknappen, brevsymbolen i nedre vänstra hörnet, (om det är första gången programet startas kommer man direkt till punkt 4) och följ anvisningarna.

1. Klicka på Redigera i menyraden.

2. Klicka på Inställningar för e-post/diskussion... i Redigeramenyn.

3. Klicka på Nytt konto i fönstret som öppnas.

4. Markera Internet- ellet e-postleverantör. Klicka Nästa.

5. Skriv in ditt namn och din e-postadress. Klicka Nästa.

6. Ange POP3 och SMTP server, ex. mail.vilhelmina.com. Klicka Nästa.

7. Skriv in ditt användarnamn (kontonman). Klicka Nästa.

8. Skriv in ett namn för Kontot (ex. Kalles e-post). Klicka Nästa.

9. Klicka Slutför och stäng fönstret Kontoinställningar, ditt e-postkonto är klart att användas.