Inställningar av FTP i WS_FTP LE
För att lägga till och ta bort sidor från er hemsida på servern använder man ett filöverföringsprogram (FTP-program).
Här visar vi hur man ställer in programet WS_FTP LE som tillverkas av Ipswitch, inc.

Ladda hem WS_FTP LE
License Agreement för WS_FTP LE

1. Klicka på New i Fönstret som öppnas.

Ge din profil ett namn (Profile Name:), ex. kalles konto.

Ange FTP-server (Host Name/Adress:), ex. ftp.vilhelmina.com.

Skriv in ditt användarnamn (User ID:).

Skriv in ditt lösenord (Password:).

Markera rutan Save Pwd om du vill att lösenordet ska sparas.

2. När du är ansluten visas din lokala dator i den vänstra halvan och din plats på servern i den högra halvan av programfönstret i WS_FTP LE.